Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Една история за голяма и хубава жена.
Автор: istanbulska Категория: Поезия
Прочетен: 8319 Постинги: 6 Коментари: 1
Постинги в блога от Февруари, 2019 г.
 Истанбулска невеста рецепти отново на преден план. Не е ясно дали частната група във Facebook остава активна или е затворена. Facebook (FB) не отговори на вторник, когато го попитаха за дейностите на групата. SOS Racisme, водещият френски антирасистки орган, поиска от прокурора в Париж да започне предварително разследване. LOL лига Освобождението е започнало вътрешно разследване и е спряло двама журналисти, участвали в групата, включително основателя на LOL лига Винсент Глад, който се извини и каза, че първоначално е бил създаден "само за да се забавляваме". "Говорихме за тролинг, беше тормоз", каза Глад, който е редовен фриланс за вестника, се казва в изявление, публикувано в Twitter. "Не видях, че сме заглушили, с нашите шеги, първите феминистки думи, които се появяват в социалните мрежи", пише той. "Създавайки тази група, аз създадох чудовище, което излезе от моя контрол." Създадох чудовище, което се измъкна от моя контрол.   Френското списание за културата Les Inrockuptibles заяви, че ще уволни уеб редактора Дейвид Дусет, след като пое отговорността за фалшивата оферта за работа.
Категория: Рецепти
Прочетен: 260 Коментари: 0 Гласове: 1
Истанбулска невеста музикални неща отново на преден план. Няколко видни френски журналисти бяха прекъснати, а друг можеше да загуби работата си поради участието си в тайна група във Фейсбук, която насърчаваше онлайн тормоза над жените.   Съществуването на частната група за първи път беше съобщено от френския вестник Liberation, който заяви, че е основан през 2009 г. Групата се нарича "LOL League" и е съставена главно от мъже. Членовете на групата признават, че тя е била използвана за тормоз над жените. В един случай член призна, че е организирал телефонен разговор, в който на жена е предложена фалшива работа и след това публично споделяне на записа. Скандалът е събрал сравнения в медиите с движението #MeToo, което излага злоупотребите на мощни мъже в индустрията. Някои аспекти също наподобяват организирания онлайн тормоз на разработчиците на видео игри и техните съюзници по време на #Gamergate. Жертвите обвиниха LOL лигата в организирането на целенасочени кампании за тормоз, които биха довели до потоци на яростни послания в социалните медийни платформи като Twitter. Човек сравни това преживяване с "бягство от снайперист".
Категория: Музика
Прочетен: 213 Коментари: 0 Гласове: 1
Истанбулска невеста нови правила. Бойци от подкрепяните от САЩ сирийски демократични сили (СДФ) започнаха нападение, за да изместят Изис от последния си останал анклав в Сирия, последния остатък от така наречения халифат на джихадистката група.   На върха си ИИСС проведе големи участъци от Ирак и Сирия - простор около размера на Португалия. Територията й вече се е свила до един малък джоб в източната провинция Дейр Еззор в Сирия, а бунтовници са затворени в село Багуз ал-Фавакани, близо до иракската граница. След като спря повече от седмица, за да позволи на десетки хиляди цивилни да избягат от града, СДФ възобнови стремежа си да изтръгне последните 4 квадратни километра (1.5 квадратни километра) от бойците. "SDF започна своята последна битка за елиминиране на терористичната организация ISIS в село Al-Baghouz; последната крепост на ISIS", се казва в изявлението на SDF. Цивилни, които избягаха да се борят в камиони на Багуз Ал-Фоваки в събота, след като бяха прегледани от сирийските демократични сили. Цивилни, които избягаха да се борят в камиони на Багуз Ал-Фоваки в събота, след като бяха прегледани от сирийските демократични сили. При изгрев слънце в неделя въздушните удари на коалицията, ръководени от САЩ, изблъскаха западната част на Багуз Ал-Фаваки, изпращайки тъмни колони от дим в небето. Командирите на SDF съобщиха на CNN, че бойците му са посрещнати от ожесточена съпротива от страна на бойците от Изис, които отвръщат с ракети, търсещи топлина. Двама бойци от СДФ бяха убити, а други ранени след удара на едно превозно средство от СДФ.
Категория: Тя и той
Прочетен: 2070 Коментари: 1 Гласове: -1
Истанбулска невеста нови случки. Лицето й беше покрито с черен воал, само с цепка за очите й. Дура прилича на десетки други жени, облечени в черни, облечени в одеяла с децата си, всички бивши субекти на разпадащия се халифат на Изис в Сирия.   Но тази жена е дълъг, дълъг път от дома. Когато се обръщам към нея на арабски, тя отговаря на английски с ясно изразен северноамерикански акцент. "Съжалявам, не говоря много добре арабски", казва тя. На този невзрачен участък на огромните равнини на Източна Сирия стотици хора от цял ​​свят се идентифицират, разпитват, понякога задържат. Всеки ден пристигат още, тъй като те бягат от последния анклав на Изис, обсадения град Багуз ал-Фавакани. Говорих с хора от Канада, Казахстан, Азербайджан, Ирак и Сирия. С изключение на Дура и една канадска жена, почти всички отхвърлиха всякаква връзка с Изис. Всеки от тях се оказа, че в този пуст ъгъл на Сирия има просто шанс, казаха те. Така наречените бивши халифати пристигат прашни, изтощени, уплашени и дезориентирани. Студентът от Торонто 28-годишният Дура Ахмед е родом от Торонто, Канада. Тя пристигна тук като останалите на гърба на пикап, управляван от бойци с подкрепяните от САЩ сирийски демократични сили (СДФ). Превръщам на английски. - Как се озовахте в Сирия? "Съпругът ми дойде тук първо през 2012 г.", казва тя. - Той се опита да ме убеди в продължение на две години, но аз казах не, не, не искам. Тогава най-накрая каза, че трябва да дойдеш, но учех. Питам я какво учи.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 286 Коментари: 0 Гласове: 0
Истанбулска невеста новини отново. Той нарича това "изнудване и изнудване". В един от писмата, публикуван от Безос, адвокатът на АМИ предложи Безос да отрече всякакво убеждение, че отразяването на Enquirer е „политически мотивирано“, а в замяна АМИ няма да „публикува, разпространява, споделя или описва непубликувани текстове и снимки“. Вместо да приеме сделката, Безос стана публичен и се обзаложи, че слънчевата светлина е най-добрият дезинфектант в такъв случай. "Тези комуникации заздравяват дългогодишната репутация на AMI за оръжие на журналистически привилегии, криейки се зад важни защити и пренебрегвайки принципите и целта на истинската журналистика", пише Безос. "Разбира се, че не искам да се публикуват лични снимки, но също така няма да участвам в тяхната добре позната практика на изнудване, политически услуги, политически атаки и корупция. Предпочитам да се изправя, да преобръщам този дневник и да виждам какво пълзи навън. " Така че сега всеки чака да види. Като се има предвид дългогодишното приятелство на Pecker с президента Trump, ролята на Enquirer в „улавянето и убиването“ на истории, за да помогне на Trump, и присъствието на Bezos на списъка с врагове на Trump, много коментатори спекулират за потенциална връзка с Trump в този случай - но това е само спекулация , Основателят на Amazon Джеф Безос казва, че издателят на National Enquirer се е опитал да го изнуди Ронан Фароу, един от репортерите, които се занимаваха с Алианса на Тръмп-Енквиър, пише в четвъртък,
Категория: Рецепти
Прочетен: 110 Коментари: 0 Гласове: 0
 Истанбулска невеста история  на младо момиче. Всичко това ще даде ясен поглед как с времето се вижда нов правилен идеал. Тук ще ви разкажем ако следите и филма, че това е добро начало. С времето се вижда едно ново действие, което постига голяма нова зависимост. Именно ще видим новите драми.

Истанбулска невеста история отново ви казвам, че това е едно ново начало. И все пак времето ще даде нов поглед, който идва с този добър ден. На преден това е новата добра истинска драма.
Категория: Поезия
Прочетен: 838 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: istanbulska
Категория: Поезия
Прочетен: 8319
Постинги: 6
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Февруари, 2019  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728